Strooper Montage

Bel ons

+31 655983079

Wie we zijn

Aannemer Strooper: Uw Partner in Montage, Bouw en Interieur

Aannemer Strooper is een jong en dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in montage, bouw en interieurprojecten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Met een professioneel team van experts en een frisse kijk op de bouwindustrie, hebben we snel naam gemaakt als betrouwbare partner voor diverse projecten, van nieuwbouw tot renovatie.

Onze Missie

Bij Aannemer Strooper streven we ernaar om hoogwaardige bouw- en interieuroplossingen te bieden die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Onze missie is om uw visie om te zetten in realiteit, of het nu gaat om het bouwen van uw droomhuis, het renoveren van uw kantoorruimte of het creëren van een uniek interieurontwerp.

Rein Strooper

Wij zorgen voor een goede nachtrust

Renovatie van je woning, wandbekleding van je slaapkamer met een nieuwe dakkapel, of een maatwerk bed; bij ons ben je aan het juiste adres.

De nummers spreken voor zichzelf

Tevreden klanten
0 +
Jaar ervaring
0 +
Afgeronde projecten
0 +

Montage en Bouw

Ons ervaren team van bouwspecialisten is goed thuis in een breed scala aan projecten, van het leggen van de fundering voor een nieuwe woning tot het construeren van commerciële gebouwen. Wij begrijpen dat elk project uniek is en vereist een zorgvuldige planning en uitvoering. Onze toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail garanderen dat uw project op tijd en binnen het budget wordt voltooid.

Particulier en Zakelijk

Aannemer Strooper bedient zowel particuliere als zakelijke klanten. Of u nu een huis wilt bouwen, uw winkel wilt renoveren of uw kantoor wilt upgraden, wij hebben de capaciteit en het inzicht om aan uw eisen te voldoen. Ons team werkt nauw samen met u gedurende het hele project, van concept tot oplevering, om ervoor te zorgen dat uw verwachtingen worden overtroffen.

Wij staan klaar om uw visie werkelijkheid te maken met ons professionele team en onze toewijding aan uitmuntendheid.

Scroll naar boven