Diensten

Bel ons

+31 655983079

Laat ons bouwen aan jouw dromen!

Montage, bouw en interieur voor zowel de particulier als bedrijven. Interieur én exterieur, renovatie, nieuwbouw en maatwerk meubels.

Professionele montage, vakmanschap tot in detail, voor een perfecte en duurzame oplossing voor al uw projecten.

Waar creativiteit samensmelt met vakmanschap, om uw ruimte te transformeren in een harmonieuze en functionele leefomgeving. Inspiratie op maat.

Van particuliere dromen tot zakelijke visies. Onze bouwdiensten leveren op maat gemaakte oplossingen voor elke klant, met toewijding en kwaliteit.

Bouwen is onze passie. Met expertise in zowel interieur als exterieur, creëren we ruimtes die inspireren, zowel binnen als buiten.

Wij transformeren ruimtes met renovatie, realiseren dromen met nieuwbouw en perfectioneren interieurs met op maat gemaakte meubels. Onze ambachtelijke veelzijdigheid maakt het mogelijk.

Strooper Bouw & Interieur

Renovatie

De renovatiewerkzaamheden omvatten innovatieve, duurzame oplossingen, waar vakmanschap, efficiëntie en stijl samenkomen voor een vernieuwde en functionele leefomgeving.

Nieuwbouw

Vakkundige nieuwbouw: innovatieve, duurzame constructies met aandacht voor stijl, efficiëntie, en klanttevredenheid, resulterend in moderne, functionele leefruimtes.

Maatwerk meubels

Unieke maatwerkmeubels: Ambachtelijk ontworpen en geproduceerd voor persoonlijke stijl, functionaliteit, duurzaamheid en tijdloze esthetiek, afgestemd op individuele behoeften.

Badkamers en keukens

Vakkundige badkamer- en keukenmontage: Efficiënte installatie van hoogwaardige voorzieningen, met oog voor functionaliteit, esthetiek en thuis voelen, voor tevreden klanten.

Woningen

Onze complete woningbouw omvat innovatie, duurzaamheid en vakmanschap, van concept tot realisatie, voor eigentijdse, comfortabele en functionele woonruimtes van hoge kwaliteit.

Bedrijfspanden

Bedrijfspanden op maat: Onze focus ligt op hoogwaardige, efficiënte en eigentijdse constructies, perfect aangepast aan zakelijke behoeften en groei.

Horeca

Vakkundige montage en afbouw voor de horeca: Efficiënte installatie van stijlvolle, functionele elementen, perfect afgestemd op de horeca-omgeving, voor optimale gastervaring.

Particulier

Persoonlijke particuliere bouw en interieur: Op maat gemaakte, hoogwaardige constructies en interieurontwerpen, gericht op comfort, stijl en thuisgevoel.

Strooper Montage

Diverse montage werkzaamheden:

Kozijnen en dakramen

Kwalitatieve montage van kozijnen en dakramen voor een naadloze integratie, verbeterde energie-efficiëntie en duurzame bescherming tegen de elementen.

Zonnepanelen

Vakkundige montage van zonnepanelen: Efficiënte installatie voor duurzame energieopwekking, kostenbesparing en milieuvriendelijke impact, met bewezen deskundigheid en betrouwbare resultaten.

Terrasoverkappingen

Vakkundige montage van terrasoverkappingen: Stijlvolle beschutting, nauwkeurig geplaatst voor een comfortabele buitenruimte met tijdloos design en duurzaamheid.

Zonwering, screens

Deskundige montage van zonwering en screens: Optimaal comfort, energie-efficiëntie en privacy gerealiseerd met precieze installatie voor duurzame bescherming en esthetiek.

Hout en staalconstructies

Vakkundige montage van hout- en staalconstructies: Duurzame integratie, functionele ontwerpen, en vakmanschap voor robuuste en esthetisch aantrekkelijke bouwwerken.

Gevel- en wandbekleding

Nauwkeurige montage van gevel- en wandbekleding: Esthetisch en duurzaam, waar kwaliteit en precisie resulteren in indrukwekkende en functionele architecturale oppervlakken.

Interieur

Vakkundige interieurmontage: Maatwerkoplossingen voor een naadloze integratie, efficiënte ruimtebenutting, en tijdloos design, met aandacht voor kwaliteit en detail.

Exterieur

Deskundige exterieurmontage omvat gevelbekleding, terrasconstructies, schuttingen, dakrandafwerking en raamomlijstingen voor duurzaam, stijlvol en functioneel buitenontwerp.

Wil je meer informatie ontvangen of heb je een specifieke vraag?

We proberen binnen 48 uur te reageren op uw aanvraag. Soms hebben we wat meer informatie nodig om een passende offerte te versturen. 

Scroll naar boven